چهارمین جشنواره شعر خراسان شمالی (فصل مهربانی)

17 مرداد 1394 | 439 | 0

این مطلب در تاریخ شنبه, 17 مرداد,1394 در وبلاگ عبدالرحیم سعیدی راد ، منتشر و از طریق فیدخوان به طور خودکار در این صفحه بازنشر شده است.

سعیدی راد: شعر پرمحتوا بر روحیه فرد و جامعه تاثیر بسزایی دارد  مدیرسایت شاعران فارسی زبان  در اختتامیه چهارمین جشنواه شعر بزرگ استان (فصل مهربانی) که در محل تالار حافظ بجنورد با حضور مسولین استانی برگزار شد با اشاره به تاثیر شعر بر روح و روان فرد و جامعه گفت: شاعران باید در محتوای شعر دقت نظر بیشتری داشته باشند چرا که این محتوا بر روحیه جامعه و فرد تاثیر به سزایی دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان خراسان شمالی، عبدالرحیم سعیدی راد اظهار داشت: در ذات هر ایرانی شعر و شاعری نهفته است که نشان از هویت و فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است.

سعیدی راد با ابراز خرسندی از بخش شعر کودک و نوجوان در چهارمین جشنواره شهر استان(فصل مهربانی) بر توجه جدی به این حوزه در کشور تاکید کرد و این حوزه را یکی از بخش های مظلوم جامعه دانست و افزود: ما این توان را داریم که شعر کودک و نوجوان را در کشور رونق دهیم چرا که شاعران نوجوان خوب و با استعدای را در جامعه داریم.

وی از شاعران خواست تا در این زمینه فعالیت بیشتری نمایند و از مسولین فرهنگی نیز خواستار حمایت های جدی از بخش شعر شد.

سعیدی راد جهت جلوگیری از ورود کتابهای نامفید در جامعه از شاعران جوان و کودک خواست تا هر چه سریعتر در چاپ کتاب های شعر کودک و نوجوان اقدام نمایند.

وی اظهار کرد: درکشوری که هنرحرف اول رامی زندجرم خیزی کمتر است و اینست که هنر انسان ها را از ناهنجاری دور می کند.

چهارمین جشنواره شعر خراسان شمالی (فصل مهربانی) شب گذشته در بجنورد به کار خود پایان داد. 

http://khsh.farhang.gov.ir/fa/news/176720/سعیدی-راد-شعر-پرمحتوا-بر-روحیه-فرد-و-جامعه-تاثیر-بسزایی-دارد
http://bao.ir/?fkeyid=&siteid=1&pageid=281&newsview=50078 

http://bao.ir/?fkeyid=&siteid=1&pageid=291&newsview=50072

امتیاز دهید:
Article Rating | امتیاز: با 0 رای


نظرات

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.

آرشیو فیدخوان

Skip Navigation Links.

نویسندگان

Skip Navigation Links.